Пудер за премазивање филма

Примена филмских премаза ИЛЕ нуди широк спектар производа за премазивање филмова, који се могу формулисати посебно за ваше примјене и регулаторне захтјеве. Без обзира да ли жељена функција за ваш таблет или честице је хитно отпуштање, ентерично ослобађање и / или продужено ослобађање, ми ...
Product description

Примене филмских премаза

ИЛЕ нуди широк спектар производа за премазивање филмова, који се могу формулисати посебно за ваше захтјеве и регулаторне захтјеве. Да ли је жељена функција таблета или честица одмах издање, ентерично ослобађање и / или продужено ослобађање, имамо технологију премазивања филмова таблета потребну за побољшање, заштиту или испуњавање жељеног профила за ослобађање.

Непрекидно пуштање у промет - Одличан изглед производа пружа многе користи произвођачима и продавцима фармацеутских таблета и прехрамбених додатака. Премазивање филма је најекономичнији начин побољшања вашег производа - помаже позитивном утицају на пацијенте, разликује визуелни изглед вашег производа, као и побољшава способност гутања и маскирања непријатних укуса или мириса. филмски премази дају механички интегритет, боју, сјај, пеарлесценце или заштиту од влаге да би се направио таблета са хитним отпуштањем која је ефикасна и лако препозната од стране потрошача.

Сустаинед Релеасе - производи и представља системе премазивања са продуженим ослобађањем, изведеним из једног од најпопуларнијих и регулаторних прихваћених полимера у фармацеутској индустрији, етилцелулозом. Примена фолије етилцелулозе из водене дисперзије или органског раствора даје формулатору средства за контролу ослобађања лека из таблете или мултипартикулата путем дифузије лека кроз филм етилцелулозе. Ново средство контролисаног ослобађања може се такође постићи коришћењем комбинације ИЛЕ-ових система премазивања са премазом.

Ентеричко издање - наши производи за издржавање ентеријера могу вам помоћи да испоручите коначне таблете, капсуле или мултипартикулате који вам штеде развој, скалирање и време производње, а истовремено обезбеђују интегритет превлаке за сигурност и ефикасност вашег готовог облика. На располагању су различити системи базирани на разним полимерима са одложеним ослобађањем за водену или органску прераду како би се обезбедила ентерична заштита.

За произвођача чврстог дозирања, технологија премазивања филмова таблета даје многе користи, укључујући побољшану ефикасност паковања, спречавање унакрсне контаминације и смањење пробијања и чиповања таблета. Са великим бројем пигментираних и не-пигментираних филмских система за премазивање филмова, можете своје производе премазати у боји по избору са економичним премазом који такође може осигурати заштиту од свјетлости, влаге и околних плинова.

Подржавамо нашу технологију филмског премаза са подршком за прилагођавање боје светске класе која вам може помоћи у стварању јединствене и елегантне табличне слике управо на ваше спецификације.

Прегледајте нашу листу производа како бисте сазнали више о премазима филмских филмова или   Контактирајте Цолорцон   да разговарате о специфичним потребама апликације.


Hot Tags: Кина, произвођачи, фабрика, прилагођени, ДМФ, УСП, купују, бесплатни узорак, направљени у Кини
Srodni proizvodi
Istraga

Цопиригхт © Тиањин ИЛЕ Пхармацеутицал Материалс Цо., Лтд. Сва права задржана.Telefon: +86-22-83716586