Водена дисперзија етил целулозе -РС

ЕАСТРОЛ®- РА (професионални тип) ДМФ АВАЛИАБЛЕ Својства апликације Самим тим, ЕАСТРОЛ®-РА (дисперзија етилцелулозе) није у могућности да постигне добре ефекте ослобађања лекова, а како би се добио оптимално отпуштање, дебљина филма, врста пластификатора и других Адитиви морају бити узети у обзир ...
Product description

ЕАСТРОЛ®- РА (Профессионал Типе)

ДМФ АВАЛИАБЛЕ

Својства апликације

Сама по себи, ЕАСТРОЛ®-РА (дисперзија етилцелулозе) није у могућности да постигне добре ефекте ослобађања лекова, а како би се добио оптимално отпуштање, потребно је узети у обзир и дебљину филма, врсту пластификатора и других адитива, поред особина лека .

1. Пластификатор

Када се користи ЕАСТРОЛ®-РА (дисперзија етилцелулозе), одговарајући пластификатор (као што је ДБС, ТЕЦ, ДЕП, итд.) Мора бити одабран према циљном профилу за отпуштање лека. Препоручени пластификатор за употребу са ЕАСТРОЛ®-РА је ДБС, на предложеном нивоу употребе од 20-25% садржаја чврстих материја.

2. Употреба поре формера

Поре формери су типично одређени типови површински активних материја, малих молекула растворљивих у води и / или материјала који формирају филм. Додавање поре формера утиче на пропустљивост филма формираног од стране ЕАСТРОЛ®-РА и брзине пуштања лекова.

3. Анти-адхерентна употреба

Да би се избегла могућност лепљења делова лекова који утичу на операције премаза, може се додати тачна количина анти-адхерентног (као што је Талц итд.) И неорганских боја (као што су пигменти, титаниум диоксид итд.). ЕАСТРОЛ® - РА је компатибилан са бојама распршеним етанолом. Предлаже се да се пластификатор прво дода и узме мешање у трајању од 2 сата пре додавања боје. Имајте у виду да је пожељно једнобојно премазивање филма ЕАСТРОЛ®-РА.

4. Опрема за премазивање

Широк спектар машина за премазивање се може користити са овим производом, међутим, за супериорне ефекте премаза, препоручује се употреба машине за премазивање са високом ефикасношћу сушења и примјеном прскања.

QQ图片20171211160604.jpg

Hot Tags: водена дисперзија етил целулозе -РС, Кина, произвођачи, фабрика, прилагођена, ДМФ, УСП, купити, бесплатан узорак, направљен у Кини
Srodni proizvodi
Istraga

Цопиригхт © Тиањин ИЛЕ Пхармацеутицал Материалс Цо., Лтд. Сва права задржана.Telefon: +86-22-83716586