Цросцармеллосе натријум као таблета и дисинтегрант капсуле

Увод Назив производа: натријум кроскармелозе ЦАС: 74811-65-7 Анализа: 99% Цертификат: ИСО Изглед: бели или млечни бели прах Функција Највећа употреба натријума крокармелозе је за сложени сапун и синтетички детерџент, додајте око 1% натријума крокармелозе у тешки чистач, да ...
Product description

Увод

Име производа: Цросцармеллосе Натријум

ЦАС: 74811-65-7

Анализа: 99%

Сертификат: ИСО

Изглед: бели или млечни бели прах


Функција

Највећа употреба натријума од крокармелозе је до сложеног сапуна и синтетичког детерџента, додајте око 1% натријума крокармелозе у тешким средствима за чишћење, како бисте спречили да се прљавштина испере преоптерећење на тканини. Друго, натријум каскармелозе се користи као стабилизатор суспензије бушилице у нафтној индустрији.
1. У детерџенту, натријум натријум натријум се користи као средство отпорности на поновно отклањање прљавштине, нарочито за хидрофобне синтетичке тканине, ефекат отпорности на премештање прљавштине је одличан.
2. Користе се за бушење нафте и плинова, добро и на другим пројектима, у бушотини за уље, за заштиту нафте може се користити стабилизатор суспензије и средство за задржавање воде. Генерално, доза је 2,3 т за плитко добро, 5,6 т за дубински бунар.
3. У текстилној индустрији, натријум каскармелоза се користи као средство за згушњавање средства за процену величине и средство за бојење, ради побољшања растворљивости и вискозности средства за одређивање величине, је лако за текстилно штампање и чврсту завршну обраду.
4. Користи се као средство против утирења, емулгатор, средство за распршивање, средство за равнање, лепак боје, може учинити да су чврсте супстанце једнако распоређене у растварачима, а не да се дуготрајно делају, такође се широко користе у бојама уља.
5. Користи се као флокулант за уклањање калцијум јона ефикаснији од натријум глуконата, када се користи као катионска замена, размјена може да достигне 1,6 мл / г.
6. У индустрији папира која се користи као средство за одређивање величине папира, очигледно може побољшати суху чврстоћу, отпорност на влагу и отпорност на уље, апсорбцију мастила и водоотпорност папира.
7. Користи се као хидросол у козметици и згушњивачу у пастама за зубе, доза је око 5%.
8. Цросцармеллосе натриј је од дебљине, емулзификације, ексципијенције, конзервације и других функција. Може се користити у напитцима, бисквитима, пуњеној храни, сладоледу, колачима, желејима и другим намирницама умјесто желатин, агар, натријум алгинат, ксантан гума, у модерацији за производњу.
9. У фармацеутској индустрији се може користити као емулгирајући стабилизатор ињекције, као везиво и филмоген таблета. Неко кроз базу и експерименте на животињама показао је да је натријум крокармелозе сигуран и поуздан носач антиканцерогених лекова.
10. Цросцармеллосе Натриј се такође може користити као флокулацијско средство, хелатизатор, емулгатор, средство за задржавање воде, средство за одређивање величине, материјали који стварају филм, који се широко користе у електроници, пестициди, кожи, пластици, штампа, керамика, дневна хемијска и друга поља.


Hot Tags: натријум кроскармелозе као таблета и дезинтеграторе капсуле, Кина, произвођачи, фабрика, прилагођени, ДМФ, УСП, купују, бесплатан узорак, направљен у Кини
Srodni proizvodi
Istraga

Цопиригхт © Тиањин ИЛЕ Пхармацеутицал Материалс Цо., Лтд. Сва права задржана.Telefon: +86-22-83716586