Повидоне

ПВП (поливинилпиролидон) ЦАС бр.: 9003-39-8 Структура: Особине: Бијели или кремасти бијели прах, без мириса, нетоксичан, не иритирајуће, лако се раствара у води, алкохолу, амину и многим другим органским растварачима. ПВП К 30 се широко користи у фармацеутским пољима, захваљујући својој одличној растворљивости, ...
Product description

ПВП (поливинилпиролидон)

ЦАС бр.: 9003-39-8

Структура:

1.јпг


Некретнине:
Бијели или кремасти бели прах, без мириса, нетоксичан, не иритирајуће, лако се раствара у води, алкохолу, амину и многим другим органским растварачима. ПВП К 30 се широко користи у фармацеутским пољима захваљујући својој одличној растворљивости, способности формирања филма, хемијске стабилности, физиолошке инерције и способности цемента.


Спецификације:

У складу са стандардним УСП. ЕП.

Артикал (ПВП К30)

Спецификација

Изглед

Бијели или жућкасто бел прах или љуспице

Идентификација

Позитивно

Изглед решења

Безбојно

ПХ

3.0-7.0

Вискозност (експресирај као К-вредност)

27-32

Алдехиди (експрес као ацеталдехид)

≤500 ппм

Пероксиди (изражени као Х2О2)

≤ 400 ппм

Хидразин

≤ 1,0 ппм

Н-Винилпиролидон

≤ 10 ппм

Тешки метали

≤ 10 ппм

Вода

≤5.0%

Остатак на паљењу

0.1%

Садржај азота

11.5-12.8% азота

Укупна број аеробних плоча ЦФУ / г

≤100

Моулд / квасац, ЦФУ / г

≤100

Стафилококус Ауреус, ЦФУ / г

Негативно

Салмонела, ЦФУ / г

Негативно

Псеудомонас аеругиноса, ЦФУ / г

Негативно

Е.цо.И ЦФУ / г

Негативно


Апликација:
ПВП производи поседују одличне адхезивне, формирајуће, дисперговане и згушњавајуће особине, које се широко користе у фармацеутској индустрији. Они су један од три главна додатна производа препозната и одобрена широм света.


Општа сумирање:

* ПВП ниске молекулске масе, за употребу као средство за разблаживање, инхибитор кристализације и стабилизатор суспензије у ињектибилним и офталмолошким формулацијама. Као ПВП К12, К15, К17. * Средње молекуларно ПВП, за употребу као везиво у таблетама, капсулама и гранулама, као стабилизатор за оралне суспензије, средство за формирање филма, солуилизатор, дисперзант за пигменте, као стабилизатор ензима и побољшати биолошку доступност. нпр. ПВП К25, К30. * Високо молекуларно, високо ефективно везиво, за нас као стабилизатор у оралним и топикалним суспензијама, као загађивач, средство за хидропилизацију нпр. ПВП К60, К90.

1. Картон таблета: ПВП К25, К30, К90 поседују високе јачине везивања, погодне су за влажну гранулацију и директну компресију таблета. КоВидоне ТМ К25 се користи више од К30 и К90, због ниског вискозитета. Насупрот томе, КоВидоне ТМ К90 се мање користи због својих високих карактеристика везивања.

2. Солубилизатори, растварачи и инхибитори кристализације: ПВП К12, К15, К17 ниске молекулске масе су намењени за употребу као солубилизатори, дисперзанти и инхибитори кристализације, стабилизатори суспензије за ињекције и производе за очне болести.

3. Средство за дисперзију или ко-преципитацију: ПВП К25 или К30 делују као средство за мешање или ко-преципитацију у лековима који се не растворе лако, и знатно ће побољшати стопу растварања лека. Метода која се користи је да се мијеша ПВП и лек, а затим га прскају на носач, гранулацију или таблету.

4. Стабилизатор суспензије: ПВП К25, К30 и К90 су погодни за стабилизацију суспензија са широким спектром активних састојака; резултати ће бити побољшани ако се ПВП К90 користи са Поли ПВП-ом.

5. Премази за филм / шећер, форматори филма: ПВП К25, К30 делују средства за формирање филма, промотере адхезије и дисперсере пигмента, а често се користе као шећерна превлака и филмски премаз.

6. Средства за зубе: КоВидоне ТМ К90 је погодан за употребу као средство за згушњавање водених алкохолних раствора за оралну и топикалну суспензију.

7. Поре-бивши: ПВП К30 се може применити као поре-бивши у формулацијама за маскирање укуса, а К90 може бити средство за формирање пореа у медицинској пластици.

8. Побољшана биодоступност, помоћ са контролисаним ослобађањем: ПВП К12, К15, К17, К30, К90 се могу користити за прилагођавање брзине растварања неких тешко растворљивих активних састојака.

9. Поља за храну: ПВП К25, К30, К60, К90 се могу користити у дијететским таблама, нпр. Витаминима, таблетама дијететских влакана, слатком храном.

10.Други примени: помоћ за проток капсуле, течности за чишћење контактних сочива, стабилизација ензима и осјетљивих лијекова, заштитник за цријеп.


Напомене:

ПВП доступна је за апликације за козметику / личну негу, захтевају се посебна контрола квалитета и чистоће потребних формулација козметичке / личне заштите.

包装 图片 .јпг


 


Hot Tags: повидоне, Кина, произвођачи, фабрика, прилагођени, ДМФ, УСП, купују, бесплатни узорак, направљен у Кини
Srodni proizvodi
Istraga

Цопиригхт © Тиањин ИЛЕ Пхармацеутицал Материалс Цо., Лтд. Сва права задржана.Telefon: +86-22-83716586